Hugo Bugo

…fňukací místečko jednoho blázna

Bře

5

Slib

Napsal HugoBugo

Já Hugo Bugo, jsem se dne 2.3.2011 rozhodl, že začnu psát svoji novou knihu. Zavazuji se, že na ní budu pracovat trpělivě každou volnou chvíli a denně napíši alespoň dvě normostrany textu, čímž dosáhnu svého cíle – dopíši ji!

Celkem komentářů: 10

A pak ji tu zveřejníš…že? :) Já se ptám jen ze zvědavosti…protože, když jsem si takovéhle sliby kdysi dávala, tak jsem to nikdy nedokončila. Prostě píšu vždycky na popud mých…no řekněme pohnutých emocích. Ale co….tu tvou knihu bych si vážně ráda přečetla už teď. Zvědavost je prostě hrozná věc :)

:D Dík za tak vřelou důvěru. Budu se snažit, abych ji nezklamal. Nemíním ji tady zveřejňovat po částech, ale počítám, že tak za čtyři měsíce by měla být hotová, takže pokud se zadaří a já vydržím, budete ji tady mít někdy k začátku prázdnin v PDF k dispozici celou.

Oho, to je dobře, už se těším jako blecha :) A prozradíš aspoň trošku? *psí oči*

:D
Počkej si.

Takové přísahy jsou blbost. Člověk by měl psát, protože ví o čem a protože na to zrovna má náladu a ne proto, že si něco slíbil. Pak totiž píše kraviny:P

Není to tak. Já nepíšu, protože jsem si něco slíbil. Já jsem si něco slíbil, protože chci psát. Pokud tady mluvíme o nějaké krátké povídce, o úvaze, nebo o jakémkoli jiném útvaru, který se dá posestavět za pár minut, pak s tebou z části souhlasím, ale ani tehdy to není úplně pravda. A my tady mluvíme o Knize. O románu. O něčem velkém, co se nedá psát, jen když mám zrovna náladu. Kniha se musí psát stále, musím stále uvažovat, co napíšu, jak to napíšu. Spisovatelé jsou pracovníci a psaní je práce. Práce jako každá jiná. A práce je dřína. Někdy se člověku nechce, někdy by se na to nejraději vykašlal, ale nesmí, protože když to udělá dnes, další den taky a pak zase. Nakonec jen docílí toho, že knihu nedopíše!! 97% lidí takhle končí. JÁ NECHCI!!

Vážně mylsíš, že za 4 měsíce napíšeš knihu?

Pokud už konečně začnu a nepolevím, tak… ANO!
zdá se to krátké, ale není. za 4 měsíce se vážně DÁ napsat kniha.

:D

klídek

Okomentovat

*