Hugo Bugo

…fňukací místečko jednoho blázna

Čer

6

Milý Ježíšku,

Napsal HugoBugo

až budu velká a stráášně moc bohatá, koupím si… litr zmrzliny a celý ho sním, sama! Koupím si taky panenku Barbie. Tu drahou, kterou mi pořád rodiče nechtějí koupit. S těma krásnýma dlouhýma vlasama. A koupím si dvě. Jednu pro moji nejlepší kámošku, Naty. A koupím si krásný, velký auto. Červený. A budu mít toho nejúžasnějšího řidiče pro to auto. Budu mít manžela. Bude to ten nejkrásnější, nejbohatší a vůbec nejúžasnější chlap na celým světě. A všichni mi ho budou závidět. Bude mě milovat a každý ráno vozit děti do školy a mě do práce. Toho si koupím ve výprodeji. Já budu dělat v obrovský firmě na takový ty krémy a všelijaký prostředky proti stáří, protože budu stále mladá a oni mě tam budou chtít. A budu vydělávat stráášně moc peněz. A tohle všechno budu mít, a proto mi nemusíš letos donýst žádný dárky. Užij si Vánoce ;) :)))) :-* xD .F :p muck *LOwe*

Tvá budoucí generace.

Celkem komentářů: 5

Nejdřív jsem se smíchy praštila do hlavy (neptej se XD) a pak jsem si uvědomila, že je to vlastně smutné. Někdo takhle opravdu přemýšlí, že? A propos, jak velkou práci ti dalo to vymyslet? Jen se ptám :)

vlastně nic moc, když už se ptáš. už pár dní jsem si říkal: jo jo jo jo napiš už konečně něco. a pak jsem jednoduše sedl za stroj a psal. a psal a šlo to od ruky, ani jsem moc nepřemýšlel nad tím, co píšu a šlo to hladce. pár minut a článek je hotov :)

Ještě bych to viděla, že to všechno objedná přes internet… (dík, znova si připadám stará :D)

Pěkné, moc pěkné. Má to myšlenku a fakt jsem to četl s velkým zaujetím až do konce. Mimochodem, pěkný závěr :D, prostě good job.

díky :)

Okomentovat

*