Hugo Bugo

…fňukací místečko jednoho blázna

Dub

8

Svítívě zelená!

Napsal HugoBugo

Hodně se v poslední době mluví o událostech ve Fukušimě. Zajisté jste všichni slyšeli o té „šílené jaderné katastrofě,“ která postihla japonské ostrovy. Mluví se o ozáření. Když se díváte do monitoru svého počítače a čtete tyto stránky, vystavujete se ozáření! Když sníte banán vystavujete se ozáření! Když vedle někoho spíte, vystavujete se ozáření. Když vedle někoho spíte 800 nocí (2 roky 70 dní), vystavujete se stejné dávce záření, jako když letíte letadlem. Museli byste sníst 400 banánů, aby se to vyrovnalo radiaci, které se vystavujete při 800 nocích s někým v posteli. Celý život se vystavujeme radiaci, a proto věřte mi: Když unikne trochu vodní páry z elektrárny na opačném konci světa a u nás se spustí jemné mrholení, není to důvod k tomu, abych si pral mikinu z obav, že je radioaktivní (MAMI!).

Celkem komentářů: 5

Ten dodatek mami mě pobavil :))) Btw, když ještě vezmeš v potaz lékařská vyšetření, tak svítíme všichni.

Souhlasím, ten konec…XD. Jinak 800 dní spát vedle někoho v posteli by se mi líbilo, aspoň by mi konečně nebyla zima a teď prosím dělejte, že tu ta věta není, protože jsem si ji po sobě přečetla a zjistila jak zkaženě a úchylně vyznívá, takže se omlouvám :)

Jistě tím myslíš, že by ten dotyčný v noci prděl, funěl a těmito způsoby tě zahříval :P

:D Výborné, mj. i parodie (chtěná či nechtěná?) novinářských titulků obsahujících nicneříkající megalomanská čísla sloužící jen k upoutání pozornosti.
Zatím nejvtipnější věc, co jsem tady četl.

To je dobré:D… ten konec s tou mikinou mě rozesmál:D

Okomentovat

*