Hugo Bugo

…fňukací místečko jednoho blázna

Úno

26

AAAaaa

Napsal HugoBugo

Život se mi hroutí jako domeček z karet! Pomozte mi někdo. Nezvládám, co jsem si naložil… V neděli mám zkoušky z kurzu PP (První Pomoci) a naučil jsem se sotva polovinu. Mám pocit jako bych byl nemocný, protože jsem věčně unavený, ale nejsem nemocný… Já vím, čím to je. Naložil jsem si prostě víc než snesu.

Prosím Boha (prosím, jestli tam někde doopravdy jsi, vyslyš mě), aby mi pomohl. Včera se na našem gymnáziu uskutečnila první schůzka se mnou a mým ctěným kolegouv režisérském křesle – KATASTROFA! Na školu už jsem se úplně vykašlal a stejně…

Ten spánek si žádá tolik mého drahocenného času. Proč jen? Kdybych tak nemusel spát, TO BY BYL ŽIVOT! Dny bych zahazoval školou, odpoledne bych se mohl učit klidné i japonsky! A noci bych poutrácel v nočních barech, nebo s novou přítelkyní – s takovou spoustou času by vyšlo i na holky – (Ach, jaký to ráj! :D :D).

Nezvládám, nezvládám, nezvládám… Prosím o vysvobození. Prosím o Konec.

Celkem komentářů: 3

Já bych se chtěla učit japonsky…:)
Jinak se učím na maturitu, no „učím“ protože taky nestíhám, takže tě celkem chápu. Držím palce, aby se ti povedlo všechno stihnout a aby tě Ten-nahoře vyslyšel :)

:D díky

Taktéž budu držet place :)a klid, tyhle situace se vždycky nějak vyřeší..vím, že je to rada na ..na nic, ale lepší neznám :D (mimochodem, japonsky jsem se učila, dá se to zvládnout i trochou spánku:D ehm, pokus o vtip…tak asi nic :))

Okomentovat

*