Hugo Bugo

…fňukací místečko jednoho blázna

Úno

12

LIDI, LIDI, LIDI!!!

Napsal HugoBugo

Odhaduje se, že kolem roku nula bylo na Zemi přibližně půl miliardy lidí. 1850 let nám trvalo, než naše počty vzrostly o půl miliardy, tedy na jednu miliardu lidí. Jen za posledních deset let se počet obyvatel na planetě Zemi zvýšil o dvojnásobek takového nárůstku, tedy o miliardu!!! Za deset let!!!

Lidi. Všude, kam se podívám… jsou. Ani když jdu na rande, nejsem tam sám. Doma nejsem sám (jsme tam čtyři). V hospodě se nás sejde i deset. Dvacet lidí čeká na zastávce na autobus. Stejně tolik nás je v družstvu. V kurzu je nás skoro třicet, ve třídě rovněž. Když jdu do divadla – stovka lidí. V kině ještě víc. Ve škole potkávám denně přes sedm set lidí (a to jsme malá škola). A konečně – Bazaly. Dnešní kapacita fotbalového stadionu ostravského fotbalového klubu Baník je sedmnáct tisíc. Kdysi to bylo třicet tisíc!!! Ostrava, 310 tisíc človíčků. 310 tisíc na 214 km2. Moravskoslezský kraj, 1 247 373. Česká republika, 10 000 000. A mohl bych pokračovat. Jen si představte ty mezigalaktické tiskoviny. Už vidím titulek:

Za měsíc se koná sčítání lidu. Předběžným odhadem by nás mělo být 7 miliard a já se jen bojím cifry, která vyjde najevo při sčítání lidu v roce 2021.

Celkem komentářů: 2

To sčítání se koná jenom v Česku, těch sedm miliard se jen odhaduje. A že by se tu lidi umačkali, no nevím. Podle mě ten graf lidí na Zemi jednou dosáhne vrcholu ještě než se umačkají a pak bude klesat. Otázkou je za jak dlouho a jak rychle bude klesat…

Myslím, že se není čeho bát…vem si, kolik už lidstvo přežilo různých katastrof :-P Přežije i tohle…:-P

Okomentovat

*