Hugo Bugo

…fňukací místečko jednoho blázna

Úno

6

Ráno

Napsal HugoBugo

Ráno po patnácti prospaných hodinách. Ráno, kdy je zataženo, ale slunko stejně svítí. Ráno s osmi stupni Celsia. Ráno a kokrhající kohout. Ráno a litr horkého čaje, polovina citronu a pár lžiček medu. Ráno a ranní hádka – rodiče versus bratr. Ráno a ranní prolistování blogů (i některých nových) – k večeru na to přijde znova. Ráno a zasednu ke skriptům – dnes mě čeká 40 stránek, no potěš.

Ráno po 5.únoru. Ráno po nevyspaném dni. Ráno, kdy všechno opět začíná…

– Jo a ten včerejší článek… tak trochu to neplatí, dost mi to pomáhá, kdybych to psal jenom pro vás… asi se na to vykašlu (neberte si to osobně, ale byla by to pro mě prostě nuda :D).

Celkem komentářů: 6

Skripta? :-O Jakto? :-O A spánek závidím :D

Zdravotnický kurz, 20.únor = zkoušky. 117 stránek skript. Rozvrhl jsem si to tak, abych se to do těch zkoušek stihl naučit a měl nějakou rezervu na osvojení textu. Nějak se mi to nahromadilo, takže musím zvládnout 40 stránek za jeden den. Asi to celé překopu a zkusím si to rozvrhnout nějak jinak.

a co je to za kurz? to máš v rámci školy nebo čeho? ;)

ZZA – Zdravotník zotavovacích akcí. V rámci agentury se kterou (pokud se mi podaří úspěšně absolvovat kurz) budu jezdit jako vedoucí na tábory. Ze zákona vyplývá, že s každou skupinou opouštějící tábor musí jít zdravotník, takže to po nás požadují po všech. Ale platí to normálně jako osvědčení o tom, že mohu vykonávat tuto funkci a mohu oficiálně dělat i zdravotníka na těch táborech (jen oficiálně, sám bych se do toho nepustil a stejně by mě jenom s tímhle kurzem nikdo nevzal, většinou to dělají studenti medicíny, nebo tak), na různých akcích, možná by mě s tím vzali i na Colours.

Na Colours těžko, pár známých tam dělá a je to hrozná tlačenka.Ale jinak hodně štěstí.

řekl jsem možná :D

Okomentovat

*