Hugo Bugo

…fňukací místečko jednoho blázna

Pro

28

O oklepávání

Napsal HugoBugo

Dokážu si barvitě představit, že mnozí z vás, poté co spatří název tohoto článku, si řeknou: „Tak tohle číst nemusím,“ ale nemějte strach. Nejedná se o žádné oklepávání mužských genitálií u pisoárů ani nic podobného. Jedná se o oklepávání sněhu z bot. Na tento zajímavý poznatek mě přivedl kamarád z Fulneku (ano k předchozímu článku mě také tak trochu ponoukl on, holt má inspirace nečekaně nevězí ve vnadných děvách, nýbrž v přemýšlejících lidech). Řekl mi: „Všiml sis také toho prazvláštního pazvyku lidí, že vždycky jak vylezou z té břečky třeba na přechod, oklepou si ji z bot, přestože je to naprosto zbytečné, neboť o pár metrů dál do toho sněhu zase zalezou? Je to zvláštní, ale já sám to dělám. Strašný zlozvyk.“ A je to tak. Od té doby to pozoruju nejen na sobě, vždy když vylezu na vozovku a na mých prošmajdaných farmářkách zůstane třeba jen trochu sněhu, vím, že to oplývá zbytečností, nicméně ten divný pocit mi nedá a musím si boty oklepat….

Celkem komentářů: 3

Zajímavé, nikdy jsem si toho nevšiml. Zítra si dám pozor až pujdu do obchodu :). Nicméně, já to nedělám, oklepávám si je maximálně když jdu do autobusu nebo do nějaké budovy.

Já jsem si toho všimla, ale osobně to dělám i z jednoho důvodu…Když holky mají černé kozačky, tak kdykoli na nich mají jen trochu sněhu, vzniknou bílé skvrny – od soli. Já se tedy snažím, aby sůl měla co nejmenší šanci :) (Co nejméně času…)

Já si boty moc neoklepávám, nebo jsem to nikdy nevnímala, dělám to jen před vstupem do nějaké budovy, což mi přijde normální a „důležité“ (ne životně, ale rozhodně to není zbytečné:) )… Ale je fakt, že lidi to dělají docela běžně, všimla jsem si toho, když jsem šla s kámoškama do podchodu a ony obě začaly dupat, aby se jim sníh dostal z bot – já šla normálně, protože jsem věděla, že stejně vylezeme do sněhu:)

Okomentovat

*